Buitenbelijning + parking

De ideale afbakening op buitenplaatsen

gerealiseerd door een professionele belijning

Marking Masters uit Gent is uw ideale partner als u op zoek bent naar een specialist die vakkundig en efficiƫnt hoogwaardige markering kan aanbrengen op uw parking. Het maakt niet uit of u grondmarkeringen op uw parking in openlucht of in uw overdekte parkeergarage wilt laten aanbrengen; wij klaren deze klus graag voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de ideale afbakening op buitenplaatsen. Geniet u binnenkort van kwaliteitsvolle grondmarkeringen op uw parking of in uw parkeergarage?

Wij zorgen voor de juiste markering op uw parking

Uw parking en belijning zijn dikwijls de eerste fysieke contacten van een potentiƫle klant met uw bedrijf. Daarom is het esthetische aspect een belangrijk punt. Daarnaast zorgen de juiste markering, zoals diverse verkeerstekens, en de belijning van uw parking voor een vlotte circulatie op het terrein. Bovendien wordt door belijning aan te brengen de ruimte van uw parking optimaal benut. Maak dus snel een afspraak bij onze specialisten voor het aanbrengen van grondmarkeringen op uw parking of in uw parkeergarage. Bij belijning op een parking in asfalt volstaat het de ondergrond zuiver en stofvrij te maken. Wanneer de ondergrond van beton of klinkers is, dient deze ruw en rein gemaakt te worden door te zandstralen. Op deze manier wordt de ondergrond ideaal voorbereid om een duurzame belijning op de parking aan te brengen. Wanneer mogen wij hoogwaardige grondmarkeringen aanbrengen op uw parking of in uw parkeergarage?

Onze specialisaties

Belijning parking

meer informatie

Binnenbelijning

meer informatie

Signalisatie

meer informatie

Wij werken volop aan onze nieuwe webshop!

Binnenkort meer...

Contacteer ons vandaag nog

Wilt u op vakkundige wijze grondmarkeringen laten aanbrengen op uw parking of in uw parkeergarage? Of heeft u vragen over wegmarkering? Dan staat het ervaren team van Marking Masters uit Gent voor u klaar. Aarzel niet en neem contact met ons op via +32 468 194 121 of via contact@markingmasters.be. U kunt dan meteen ook een offerte aanvragen zodat u op de hoogte bent van het prijskaartje dat aan de markering van uw parking vasthangt. Wij horen graag van u!