Binnenbelijning + parking

Met de juiste binnenbelijning zorg je

voor een veilige omgeving op de werkvloer!

Als u een specialist zoekt die de belijning van uw ondergrondse parking, overdekte parkeergarage of parkeerplaats in openlucht kan verzorgen, dan stopt uw zoektocht bij Marking Masters uit Gent. Wij hebben jarenlange ervaring in de belijningssector. Het vakkundig en efficiƫnt aanbrengen van duurzame en opvallende parkeerbelijningen heeft dus geen geheimen voor ons. Met de juiste binnenbelijning zorgt u voor een veilige omgeving op de werkvloer en in uw ondergrondse parking! Aarzel dus niet langer en doe beroep op onze gespecialiseerde vakmensen.

Reken op ons voor de belijning van uw ondergrondse parking of andere parkeergelegenheid

Bent u benieuwd hoe het aanbrengen van parkeerbelijningen in zijn werk gaat? De belijning van uw parkeergarage, parkeerplaats of ondergrondse parking op gepolierd beton vergt een gepaste voorbereiding van de ondergrond. Door te kogelstralen wordt de abrasiviteit van de ondergrond verhoogd, waardoor de belijning in optimale omstandigheden kan worden aangebracht en beter zal hechten. De combinatie van kogelstralen en epoxyverf garandeert een duurzame markering die jarenlang onderhoudsvrij is, zonder risico op vroegtijdig afschilferen. Dit proces gebeurt tevens stof -en afvalvrij.

De juiste methode

Als u parkeerbelijningen gaat laten aanbrengen, is het belangrijk dat u kiest voor de juiste methode. Zonder de ondergrond te kogelstralen zal deze na verloop van tijd afschilferen, zelfs als u de beste verf of andere materie gebruikt. Kies daarom voor onze methode voor uw duurzame belijningen. Wanneer u kiest voor kogelstralen, bieden wij u schriftelijke garantie aan tegen afschilfering van onze markeringen. U bent bij ons dus verzekerd van kwalitatieve belijning in uw ondergrondse parking of parkeergarage. Wanneer mogen wij uw parkeerplaats van degelijke belijning voorzien?

Onze specialisaties

Belijning parking

meer informatie

Binnenbelijning

meer informatie

Signalisatie

meer informatie

Wij werken volop aan onze nieuwe webshop!

Binnenkort meer...

Voorzie uw parking van duidelijke belijning

Bent u op zoek naar een specialist die duidelijke belijning kan aanbrengen in uw ondergrondse parking, overdekte parkeergarage of parkeerplaats in openlucht? Of wilt u gevaarsborden laten plaatsen? Dan doet u er goed aan om het ervaren van team van Marking Masters uit Gent onder de arm te nemen. Neem contact met ons op als u wilt genieten van hoogwaardige parkeerbelijningen. U bereikt ons snel en eenvoudig door te bellen naar +32 468 194 121 of door een e-mail te sturen naar contact@markingmasters.be. Vraag dan ook meteen een offerte aan zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.